Adatvédelem

150 150 Misec

Adatvédelem

Az információbiztonság megteremtése mellett a személyes adatok védelme (adatvédelem) és a közérdekű adatok nyilvánossága is számos feladatot ró a közigazgatási és az államigazgatási szervekre.

A jogszabályoknak megfelelő adatvédelmi intézkedések kialakításában partnerünk a HÁTADAT Szakértői Iroda.

Sokéves gyakorlattal rendelkező és szerteágazó területeken működő szakértőink vállalják az adatvédelmi szabályzatok elkészítését, tanácsadást, auditálást, oktatást. Önkormányzati megbízóink részére elkészítjük a közérdekű adatigénylési, közzétételi és általános adatvédelmi szabályzatot, a weboldal adatkezelési tájékoztatóját. Kihelyezett tanfolyamokon esetközpontú oktatás keretében bemutatjuk az adatvédelem szellemiségét és jogi megalapozottságát, a hatóságok jogalkalmazási logikáját, a bíróságok és az alkotmánybíróság végső döntéseit.

Weboldal üzemeltető partnerek számára elvégezzük a jogi megfelelőségi vizsgálatot, tanácsokat nyújtunk a site technikai és jogi átalakításának szükségességéről, a szükséges információk és tájékoztatók listájáról és tartalmáról.

Komplex adatkezelési folyamatok vagy a teljes működés auditálása során részletesen elemezzük a feltárt hiányosságokat, és lépésről-lépésre hozzásegítjük a megbízót, hogy mind az intézményen, cégen belüli off-line működése során, mind a on-line nyilvánosság világában kizárja a hatósági bírságolási veszélyt és az esetleges magánszemélyek általi sérelemdíj követelését személyiségi joguk megsértése miatt.

HÁTADAT Szövetkezet
2120 Dunakeszi, Szt. István u. 31.
www.adatvedelmiiroda.hu
info@adatvedelmiiroda.hu
tel. 20/777-9042